Steam'de 243 TL, Epic Games de ücretsiz! Steam puanı 9/10: Son tarih 8 Şubat

Steam'de 243 TL, Epic Games de ücretsiz! Steam puanı 9/10: Son tarih 8 Şubat

Steam'de 243 TL, Epic Games Store'da ise ücretsiz! Steam puanı 9/10 olan bu oyun, 8 Şubat'a kadar ücretsiz olarak sunuluyor. İşte Epic Games Store'da ücretsiz sunulan o oyun...

Epic Games Store, oyunseverlere bir kez daha sevindirici bir haberle geldi. 1-8 Şubat tarihleri arasında ücretsiz sunulacak olan bu haftanın oyunu, bulmaca severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

EPIC GAMES STORE, O OYUNU ÜCRETSİZ SUNUYOR

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

Doors: Paradox isimli bulmaca oyunu, Big Loop Studios tarafından geliştirilmiş ve büyülü kapıların ardındaki sırları keşfetmeye davet ediyor.

Doors: Paradox, oyunculara 12 farklı alanda heyecan verici bulmacalarla dolu bir maceraya katılma imkanı sağlıyor. Oyunda toplamda 58'den fazla bulmaca yer alırken, her bir kapının ardındaki sırları çözmek için dikkatli bir şekilde ipuçlarını takip etmek gerekiyor.

Oyuncular, gizemli nesneleri arayarak kapıların kilidini açacak, zorlu bilmeceleri çözecek ve zamanla yarışırken becerilerini sergileyecekler. Ayrıca, Zula isimli rehber eşliğinde zaman ve uzayda unutulmaz bir yolculuğa çıkacaklar.

DOORS: PARADOX NASIL ÜCRETSİZ ALINIR?

Epic Games Store Will Offer Free Games This Christmas

Doors: Paradox, Epic Games Store'da sadece belirli bir süre için ücretsiz olarak sunulacak. Bu oyunu kütüphanenize eklemek için yapmanız gereken adımlar oldukça basit:

  1. Epic Games Store web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapın.
  2. "Doors: Paradox" sayfasını bulun.
  3. Sağ taraftaki satın alma butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize ekleyin.
  4. İşlem tamamlandığında, Doors: Paradox'u dilediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Steam'de 7,99 dolarlık bir fiyatla satışta olan Doors: Paradox, Epic Games Store'da 8 Şubat'a kadar ücretsiz olarak sunuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN