O model iPhone telefonu olanlara geçmiş olsun! Apple onları külüstür saydı: Artık tamir dahi etmeyecek

O model iPhone telefonu olanlara geçmiş olsun! Apple onları külüstür saydı: Artık tamir dahi etmeyecek

Apple kullanıcıları kara kara düşünmeye başladı. Elinde o model telefon bulunanlara şimdiden geçmiş olsun. Apple demode dedi tamir listesinden çıkardı. Modası geçmiş iPhone cihazlarınız bütün güzelliklerden mahrum kalacak. İşte Apple'ın demode bulduğu o modeller…

Apple her yıl yeni bir modeli piyasaya sürerken yeni güncellemelerde beraberinde geliyor. Apple yeni açıklamasıyla iPhone kullanıcılarını üzdü. Odası geçen vintage iPhone modelleri artık güncelleme almayacak. Birkaç cihazın daha donanım desteğinden yararlanamayacağını belirten Apple hangi ürünler olduğunu da tek tek sıraladı. İşte Apple'ın demode bulduğu o modeller…

APPLE ESKİ MODELLERİNİ DIŞLADI

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple eski ve modası geçmiş ürünleri güncelleme listesinden çıkardı. Şirket birkaç cihazın daha donanım açısından desteklenemeyeceğini belirtti. Apple'ın eskimiş listesine giren ürünler ise merak ediliyor. Apple eski sürüm listesine eklediği ürünleri şu şekildedir:

iphone-6-plus.jpg

iPhone 6 Plus: 2014 yılında piyasaya çıkarttığı iPhone 6 Plus model telefonu iOS 13'ten sonra güncelleme almadı. Bu akıllı telefon şimdiden şirketin eski cihazlar listesine eklendi.

Apple'ın modası geçmiş ürün listesine eklediği ürünler ise şöyle:

  • iPad mini
  • iPad Mini 4
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus

Burada, iPhone 8 ile iPhone 8 Plus Modellerinde yalnızca (PRODUCT)RED versiyonunun modası geçmiş sayıldı. Ürünlerin diğer renk seçeneklerinde güncellemenin devam edeceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN