Epic Games'den oyunculara 2 oyun birden bedava! Kaçıran çok üzülecek: 17 Ekim'de başlıyor

Epic Games'den oyunculara 2 oyun birden bedava! Kaçıran çok üzülecek: 17 Ekim'de başlıyor

Epic Games Store'dan oyunculara 2 oyun birden verilecek! Kaçıran bu kez çok üzülür! 17 Ekim'de başlıyor! İşte Epic Games'in yeni haftada vereceği ücretsiz oyunlar...

Steam’e alternatif olarak ücretsiz oyun kampanyalarıyla dikkat çeken Epic Games Store, her hafta sunduğu ücretsiz oyun fırsatlarıyla milyonlarca kullanıcıyı platformuna çekmeyi başarıyor. Bu hafta da iki yeni ücretsiz oyunla karşımıza çıkıyor. İşte bu haftanın Epic Games Store ücretsiz oyunları: Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings.

EPIC GAMES STORE’UN BU HAFTAKİ ÜCRETSİZ OYUNLARI: INVINCIBLE PRESENTS: ATOM EVE VE KARDBOARD KINGS

Invincible Presents: Atom Eve | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store

Bu hafta ücretsiz olarak sunulacak ilk oyun, popüler animasyon serisi Invincible evreninde geçen Invincible Presents: Atom Eve. Bu oyun, görsel roman ve RPG karışımı bir yapıya sahip. Oyuncular, süper kahraman Atom Eve’in hikayesini takip ederken, sıra tabanlı dövüş sistemi ve dallara ayrılan bir anlatımla kötü adamlara karşı savaşacaklar.

İkinci ücretsiz oyun olan Kardboard Kings, oyuncuları deniz kenarındaki bir kasabada kendi kart dükkanlarını işletmeye davet ediyor. Simulasyon temalı bu oyunda, kart dükkanınızı yönetirken müşteri memnuniyetini sağlamaya ve işinizi büyütmeye çalışacaksınız.

Kardboard Kings: Card Shop Simulator | PC Steam Game | Fanatical

Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings, 17 Ekim 2024 tarihinden itibaren 24 Ekim 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak sunulacak. Bu süre içinde oyunları Epic Games Store hesabınıza eklediğinizde, kalıcı olarak sizin olacak. Ayrıca, Outliver: Tribulation ve Empyrion - Galactic Survival adlı oyunlar da bu tarihe kadar ücretsiz olarak kütüphanenize eklenebilir.

EPIC GAMES STORE’DA ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games Store’da ücretsiz oyunları almak oldukça basit. Tek yapmanız gereken, Epic Games Store’a giriş yapmak ve oyunları almak istediğinizde "Yükle" butonuna tıklayarak oyunları kütüphanenize eklemek. Oyunları alabilmek için bir Epic Games hesabınızın olması gerektiğini unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN