Cam gibi kameralı telefon arayanlar bayılacak! Honor X8b tanıtıldı: Bu fiyata çerez gibi satılacak

Cam gibi kameralı telefon arayanlar bayılacak! Honor X8b tanıtıldı: Bu fiyata çerez gibi satılacak

Cam gibi kamerasıyla dikkat çeken telefon! Bu telefonun kamerasına bayılacaksınız! Honor X8b tanıtıldı: Fiyatını duyanlar ise telefonu almak için birbirleriyle yarışacak...

Huawei'den ayrılan bir marka olarak yoluna devam eden Honor, akıllı telefon pazarındaki varlığını artırmak adına yeni bir modelle karşımıza çıkıyor. Honor X8b, uygun fiyatlı bir Android modeli olarak tanıtıldı. İşte, Honor X8b'nin özellikleri ve fiyatıyla ilgili detaylar.

HONOR X8b ÖZELLİKLERİ NELER?

honor-x8b-fiyati-1.jpg

Honor'un yeni modeli X8b, 6.7 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Full HD+ çözünürlüğe sahip olan bu ekran, aynı zamanda 90 Hz yenileme hızı, 3240 Hz PWM ve 2.000 nit tepe parlaklık sunarak kullanıcıya yüksek kaliteli bir görsel deneyim vadediyor.

Akıllı telefon, Qualcomm'un Snapdragon 680 işlemcisinden güç alıyor ve 8 GB RAM ile destekleniyor. Depolama tarafında ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB olmak üzere çeşitli seçenekler sunuluyor. 4.500mAh kapasiteli batarya, 35W hızlı şarj özelliği ile destekleniyor, böylece kullanıcılar daha kısa sürede şarjlarını tamamlayabiliyorlar.

Honor X8b'nin kameraları da dikkat çekici. Ön tarafta 50 Megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerası bulunurken, arka tarafta 108 Megapiksel ana kamera, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel makro lensle üçlü kamera kurulumu yer alıyor.

Cihazın en dikkat çeken özelliklerinden biri ise "Magic Capsule." Bu özellik, kullanıcının bildirimleri görüntüleyebilmesini ve kolayca etkileşime geçebilmesini sağlıyor. Honor X8b, Android 14 tabanlı Magic OS 7.2 işletim sistemiyle çalışıyor ve güç düğmesine yerleştirilmiş parmak izi okuyucusuna sahip.

Honor X8b'nin teknik özellikleri şu şekilde özetlenebilir:

  • Ekran: 6.7 inç AMOLED, Full HD+ çözünürlük, 90 Hz yenileme hızı
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 680
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 128 GB / 256 GB / 512 GB
  • Kamera: 50 MP ön kamera, 108 MP + 5 MP + 2 MP arka kamera
  • Batarya: 4.500mAh, 35W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 14 tabanlı Magic OS 7.2
  • Bağlantı: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS
  • Parmak İzi Okuyucusu: Var (güç düğmesine yerleştirilmiş)
  • Diğer: Magic Capsule

HONOR X8b SATIŞ FİYATI

Honor X8b'nin başlangıç fiyatı ise 240 dolar olarak belirlendi. Bu fiyat, uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için çekici bir seçenek sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN