Bu iPhone modellerinin üretimi durduruldu! Uygun fiyatlı olduğu için eski model iPhone alacaklara kötü haber

Bu iPhone modellerinin üretimi durduruldu! Uygun fiyatlı olduğu için eski model iPhone alacaklara kötü haber

Apple, yeni iPhone modellerini piyasaya sürmesinin ardından bazı eski iPhone modellerinin üretimini sona erdirdi. İşte, üretimim duran iPhone modelleri...

Yeni iPhone 16 serisinin tanıtılmasıyla, iPhone 15 Pro ve Pro Max artık mağazalarda bulunmayacak. Ancak bu modelleri satın almak isteyen kullanıcılar için bazı perakendecilerde sınırlı sayıda stok kalabilecek. Bazı mağazalar, mevcut stoklarını hızla eritmek amacıyla bu modellerde indirimler sunuyor. Apple'ın güncel ürün yelpazesi ise iPhone 14, iPhone 15 ve yeni tanıtılan iPhone 16 modellerini içeriyor.

Webrazzi'de yer alan habere göre, iPhone 14 modeli 599 dolar, iPhone 14 Plus modeli 699 dolar, iPhone 15 modeli 699 dolar ve iPhone 15 Plus modeli ise 799 dolardan satışa sunulacak. Ayrıca üçüncü nesil iPhone SE'nin fiyatı ise 429 dolardan başlıyor.

iPHONE 13 VE iPHONE 15 PRO MODELLERİNİN ÜRETİMİ SONA ERİYOR

Şirket, bunun yanı sıra AirPods Max serisini yeni renk seçenekleriyle güncelleyerek USB-C bağlantı noktası ekledi. Ayrıca, AirPods 2 ve AirPods 3’ün yerini alan yeni AirPods 4 modelleri de tanıtıldı. AirPods 4, 129 dolarlık versiyonunda yeni tasarım ve H2 çipi ile kişiselleştirilmiş uzamsal ses desteği sunarken 179 dolarlık versiyon aktif gürültü engelleme ve şeffaflık modu gibi özelliklerle geliyor.

Apple'ın bu yılki ürün güncellemeleri, şirketin yenilikçi yaklaşımını sürdürme ve tüketici ilgisini artırma çabasının bir parçası olarak değerlendiriliyor. Eski modellere yapılan indirimler, kullanıcıları yeni ürünlere yönlendirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN