Artık diyet koçuna ihtiyaç kalmayacak! Samsung Galaxy Ring bunu yapacak: Gün boyu takip edecek

Artık diyet koçuna ihtiyaç kalmayacak! Samsung Galaxy Ring bunu yapacak: Gün boyu takip edecek

Samsung Galaxy Ring, kişisel diyet koşu olarak karşımıza çıkıyor! Gün boyu aktivitelerinizi takip ederek size önerilerde bulunacak...

Samsung, MWC 2024 etkinliğinde, beklenen yeni ürünü Galaxy Ring'i ön gösterimle tanıttı. Ancak, detayları hakkında sınırlı bilgi verildi. Ancak, Koreli kaynaklara göre, Samsung Mobile eXperience bölümü (MX) ve Ev Aletleri departmanı, Galaxy Ring'i Samsung Food ile entegre etmek için çalışıyor. Bu entegrasyon, kullanıcılara yemek ve diyet önerileri sunmayı amaçlıyor.

SİZE UYGUN DİYET ÖNERİLERİ SUNACAK

Samsung Galaxy Ring Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi - Tamindir

Galaxy Ring, kullanıcıların günlük aktivitelerini izlemek için tasarlanmış bir cihaz olarak öne çıkıyor. Ayrıca yapay zeka desteğiyle çalışan Samsung Food ile entegre olarak, kullanıcılara kalori tüketimi ve vücut kitle indeksi (VKİ) temelinde diyet önerileri sunacak.

Gelecekte, Galaxy Ring'in Samsung Food ile entegrasyonu sayesinde, kullanıcılar otomatik pişirme sıcaklığı ve zamanını ayarlayabilecekler. Ayrıca, malzemelerin Samsung e-Food merkezi aracılığıyla teslim edilmesi de mümkün olacak.

Şu anda, Samsung Food 104 ülkede mevcut ve Whisk'in satın alınmasından sonra 2019'da en büyük tarif paylaşım sosyal ağı haline geldi. Galaxy Ring'in Temmuz sonunda piyasaya sürülmesi planlandığından, bu yenilikçi özellikler kullanıcılara kısa süre içinde sunmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN