Süper Lig kulübüne iki dönem transfer yasağı! | Son dakika spor haberleri

Süper Lig kulübüne iki dönem transfer yasağı! | Son dakika spor haberleri

Antalyaspor'a Oktay Delibalta transferinde yaşanan süreç ile alakalı iki dönem transfer yasağı getirildi. Bu yasak devre arasını ve gelecek sezon yaz transfer dönemini kapsayacak.

Spor Toto Süper Lig kulübü Antalyaspor Spor Kulübü'nün başkanı Ali Şafak Öztürk, futbol takımına iki dönem transfer geldiğini açıkladı. Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde sportif açıdan iyi başlangıç yapamadıklarını ve bu sürecin kısa sürede değişeceğine inandığını söyledi.

TRANSFERDE USÜLSÜZLÜK

Antalyaspor Spor Kulübü'ne transfer yasağı geldiğini dile getiren Öztürk, "Oktay Delibalta'nın Mersin İdman Yurdu takımından geçen sezon devre arasında transferinde usülsüzlük nedeniyle ceza verildi.

Antalyaspor'un Oktay'ın kulübüyle feshine yol açtığı iddiasıyla Antalyaspor Kulübü'ne iki transfer ve tescil dönemi için men kararı verildi" dedi.

CEZAYI KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Cezayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztürk, Antalyaspor'u daha iyiye taşıyabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN