Spor Toto Süper Lig 20. hafta puan durumu - Lider hangi takım?

Spor Toto Süper Lig 20. hafta puan durumu - Lider hangi takım?

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı kızıştı. 2 hafta sonra lige başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe’nin liderlik koltuğuna göz dikti. Galatasaray ve Trabzonspor ise puan kaybetmeye devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 20. hafta puan durumu bu haberde.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı heyecanı kızışarak devam ediyor. Maç fazlalığıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe bu hafta önemli bir yenilgi yaşadı. 2. devreye geç başlayan Beşiktaş büyük bir galibiyet alarak lider Fenerbahçe'ye mesaj verdi. İşte Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında puan durumu.

Beşiktaş nasıl başladı?

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında 20. hafta maçında Beşiktaş evinde Gaziantepspor’u konuk etti. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan mücadeleyi Siyah-Beyazlı ekip 4-0’lık galibiyetle kazandı. Beşiktaş bu sonuçla puanını 44’e yükseltti ve lider Fenerbahçe ile arasındaki farkı 2’ye indirdi.

16-02/08/bjk-1454938836.jpg

Fenerbahçe yara aldı

Lider Fenerbahçe ise Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Bu mücadeleden lider Fenerbahçe 4-2 ayrılarak şampiyonluk yarışında beklenmedik bir yarar aldı.

Galatasaray puan kaybetmeye devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray kendi evinde Torku Konyaspor’u konuk etti. Türk Telekom Arena’da oynanan mücadelede iki takımda 1 puana razı oldu.

20. haftada puan durumu

16-02/08/ekran-resmi-2016-02-08-153626.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN