Volkan Demirel canlı yayında isyan etti! 'Artık normalleşmiş...'

Volkan Demirel canlı yayında isyan etti! 'Artık normalleşmiş...'

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Volkan Demirel, Sarı-lacivertli ekibin Galatasaray'a karşı 1-3'lük yenil sonrasında canlı yayında resmen isyan etti.

Son olarak Hatayspor'da görev alan ve Akdeniz ekibinden ayrıldıktan sonra yorumculuğa adım atan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de aldığı Galatasaray yenilgisine canlı yayında resmen isyan etti.

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan "Futbolun 100'ü" adlı programda Tümer Metin ve Ümit Karan ile yorumculuk yapan Fenerbahçe'nin efsane ismi, sarı-lacivertli ekibin son dönemde Galatasaray karşısında aldığı yenilgilere tepki gösterdi.

Kanarya'nın unutulmaz ismi "Geçin Volkan Demirel'i. Futbolcular dahil herkesin geçmişi anlatması lazım. Videolarla, sosyal medyalarla anlatılmaz. Yaşamadan anlatılmaz. Yaşamadan anlatan hikaye anlatıyordur. Dünkü maça geleceğim, ben gerçekten çok üzüldüm. Galatasaray’a yenilmek artık normalleşmiş. Ben bunu kaldıramam.. Tamam ben buradayım, teknik adamlık yapıyorum. Fenerbahçe'ye karşı müdahale etsem elimden geleni yaparım yanlış anlaşılmasın. Fenerbahçe yenilmiş. Üzülen var mıdır? Taraftardan başka üzülen var mıdır, bilmiyorum. Maçtan erken çıkmak istedim. Kızım dedi ki 'Baba ben çıkmak istemiyorum'.. Ona bir şey de diyemedim." şeklinde konuştu.

Kanarya'nın Galatasaray karşısında taç atışından iki gol yemesine tepki gösteren Demirel, "İkinci yarının başında tek değişiklik oldu ancak bence 2-3 değişiklik yapılabilirdi. Fenerbahçe bugün 2 tane taçtan gol yedi. Bunu Anadolu takımlarında yiyebilirsin ama Fenerbahçe ile bunu yemek bence irdelenmesi gereken bir konu" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN