Uçağa bindi İstanbul'a doğru geliyor! Fenerbahçe yılın bombasını patlattı: Mourinho istedi Ali Koç uçağa bindirdi

Uçağa bindi İstanbul'a doğru geliyor! Fenerbahçe yılın bombasını patlattı: Mourinho istedi Ali Koç uçağa bindirdi

Uçağa bindi ,İstanbul'a doğru yola çıktı! Fenerbahçe turnayı gözünden vurdu, yılın bombasını patlattı! Portekizli teknik direktör Mourinho istedi, başkan Ali Koç uçağa bindirdi...

TUNACAN ATALAY

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde olan Faslı yıldız futbolcu Youssef En-Nesyri'yi taşıyan uçak Fas'tan havalandı. Uçağın İstanbul'a doğru ilerlediği bilgisi sosyal medyada hızla yayılırken, Fenerbahçe taraftarının heyecanı da doruğa çıktı.

Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği En-Nesyri transferinin gerçekleşmesi durumunda, Fenerbahçe hücum hattı önemli bir güç kazanacak. Takımı ile yapılan uzun süren pazarlıkların ardından anlaşmaya varıldığı ve oyuncunun özel uçakla İstanbul'a getirileceği belirtilmişti.

whatsapp-image-2024-07-23-at-17-01-01.jpeg

Sosyal medyada paylaşılan uçuş rotası bilgisi, transferin tamamlanmak üzere olduğunun en büyük işareti olarak görülüyor. Fenerbahçe taraftarı, yıldız futbolcunun İstanbul'a iniş yapmasını heyecanla bekliyor.

Nesyri'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda, Fenerbahçe'nin yeni sezonda şampiyonluk yarışında en güçlü adaylardan biri olacağı düşünülüyor. Taraftarlar, yıldız futbolcunun takıma katılmasıyla birlikte hücum hattının daha da güçleneceğine inanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN