Trabzonspor'dan yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın 2 yıldızına kancayı taktılar. Abdullah Avcı alın emrini verdi

Trabzonspor'dan yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın 2 yıldızına kancayı taktılar. Abdullah Avcı alın emrini verdi

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen bordo-mavililer, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi yılın bombasını patlattı. Trabzonspor'dan yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın 2 yıldızına kancayı taktılar. Teknik direktör Abdullah Avcı alın emrini verdi, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferlerin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor, ligi 3. sırada olarak bitirdi. Gelecek sezon için çalışmalara başlayan bordo-mavili yönetim, şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Özellikle ileri hattı güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibi bombayı patlattı. Trabzonspor'dan yılın transfer çalımı! Galatasaray'ın 2 yıldızına kancayı taktılar. Abdullah Avcı alın emrini verdi, hayırlı olsun. Taraftarlar bu isimleri duyunca stada akın edecek.

TRABZONSPOR'DAN YILIN TRANSFER ÇALIMI! GALATASARAY'IN 2 YILDIZI BİRDEN GELİYOR

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun gitmesi durumunda yerini doldurabilecek isimler aranıyor. Forvet hattında sıkıntı yaşamak istemeyen bordo-mavili ekip sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Bordo-mavili yönetim, sarı-kırmızılı takımdan Yusuf Demir ve Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-22.jpg

ABDULLAH AVCI ALIN EMRİNİ VERDİ

Bordo-mavililer, Halil Dervişoğlu'nu bonservisiyle Yusuf Demir'i ise kiralık olarak transfer etmeyi hedefliyor. Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın ise iki oyuncuyu da değerlendirmekte kararlı olduğu ifade edildi.

yeni-proje-23.jpg

Halil Dervişoğlu'nun 2027, Yusuf Demir'in ise 2026 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN