Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 22 yıl sonra ilk kez: Anlaşma tamam...

Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! 22 yıl sonra ilk kez: Anlaşma tamam...

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor, transferde 22 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı. Fırtına, yeni savunmacısını açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonda transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, 22 yıl sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, stoper transferinde mutlu sona çok yakın.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışının gerisinde kalarak ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor Transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor, önceliğini savunma hattına verdi.

Defans hattını yeniden kurmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü Fransa'ya dikti. Savunmasına lider bir stoper eklemeyi planlayan Karadeniz ekibi, transferde 22 yıl sonra bir ilke imza atmak için artık resmen gün sayıyor.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, Fransız devi Marsilya formasını terleten Samuel Gigot transferinde mutlu sona çok yakın.

Karadeniz ekibin Marsilya ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe aldığı ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bordo-mavili ekibin, Fransız oyuncu ve menajeriyle ise görüşmelere devam ettiği aktarıldı. Geçen sezon Marsilya forması altında 33 karşılaşmada görev alan 30 yaşındaki savunma oyuncusu 3 gole imza attı. Fransız stoperin güncel piyasa değerinin 9 milyon euro olduğu öğrenildi.

Fransızlar Samuel Gigot transferi için tarih verdi! - Kuzey Ekspres

22 YIL SONRA İLK KEZ

Fransız savunma oyuncusu, Trabzonspor'a transfer olması halinde 22 yıl aradan sonra bordo-mavili ekibe transfer olan ilk Fransız stoper olarak Karadeniz ekibinin tarihine geçecek.

Fırtına son olarak 2002 yılında Oumar Dieng'i kadrosuna katmış ve söz konusu tarihten bu yana başka bir Fransız savunma oyuncusunu kadrosuna katmamıştı. Bordo--mavili ekibin Gigot transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN