Trabzonspor turnayı gözünden vurdu! Ertuğrul Doğan 16 milyon euroluk golcüyü bedavaya getiriyor. O tarihte imzayı atacak

Trabzonspor turnayı gözünden vurdu! Ertuğrul Doğan 16 milyon euroluk golcüyü bedavaya getiriyor. O tarihte imzayı atacak

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Bu sezon Süper Lig'de kötü bir performans sergileyen bordo-mavililerde forvet arayışı devam ediyor. Paul Onuachu'nun takımdan ayrılma ihtimaline karşı yerini doldurmak isteyen yönetim sürpriz bir transfere imza atıyor. Trabzonspor turnayı gözünden vurdu! Başkan Ertuğrul Doğan 16 milyon euroluk golcüyü bedavaya getiriyor. O tarihte imzayı atacak. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon istediği performansı sahaya aktaramayan Trabzonspor, gelecek sezonda şampiyonluk için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Özellikle Paul Onuachu'nun geleceği belirsizliğini korurken bordo-mavili yönetim forvet hattını güçlendirmek istiyor. Bu doğrultuda ilk hamle geldi. Trabzonspor turnayı gözünden vurdu! Başkan Ertuğrul Doğan 16 milyon euroluk golcüyü bedavaya getiriyor. O tarihte imzayı atacak.

TRABZONSPOR TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU

Trabzonspor'da Paul Onuachu'nun yerini doldurabilecek yeni bir forvet arayışı devam ediyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran bordo-mavili yönetim imzaya çok yakın. Fotomaç'ta yer alan habere göre, Roman Yaremchuk transferini bitirmek üzere.

yeni-proje-2024-06-07t103956-329.jpg

ERTUĞRUL DOĞAN 16 MİLYON EUROLUK GOLCÜYÜ GETİRİYOR

Bordo-mavili yönetim Ukraynalı Yaremchuk transferinde son aşamaya geldi. 28 yaşındaki golcünün kulübü Club Brugge'ün ikna olmak üzere olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncu da Trabzonspor'a gelmeyi çoktan kabul etmiş durumda.

yeni-proje-2024-06-07t103938-018.jpg

1 Temmuz'da Macaristan'daki kampa yetişmesi beklenen Yaremchuk, geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Valencia'da 29 maçta 4 kez ağları sarstı. Ukrayna Milli Takımı'yla EURO 2024'te de boy gösterecek yıldız oyuncu daha önce Gent, Benfica, Dinamo Kiev ve Oleksandriya gibi takımlarda görev yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN