Sadece Fernando Santos mu göreceksiniz Hasan Arat da kovulacak!

Sadece Fernando Santos mu göreceksiniz Hasan Arat da kovulacak!

Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündeme damga vuran Erman Toroğlu, Hasan Arat'a çağrıda bulunarak 'Fernando Santos böyle futbol oynatmaya devam ederse camia sadece hocayı değil yönetimi de kovar' bombasını patlattı.

Beşiktaş'ın flaş transferlerinden Ernest Muçi derbideki performansıyla sınavı geçerken, Al-Musrati hayal kırıklığı yarattı.

MUSRATİ İKİ ÖNEMLİ SAKATLIK YAŞADI

Ters vuruşla kendi takımının ağlarını sarsan ayrıca düşük temposu ve pas hatalarıyla dikkat çeken Musrati'nin, siyah-beyazlılara gelmeden önce iki önemli sakatlık geçirdiği ortaya çıktı.

Sezon başında 15 gün, 9 Kasım ile 19 Ocak tarihleri arasında ise 71 gün sahalardan uzak kalan Libyalı yıldızın, bu nedenle beklentilerin altında kaldığı belirtildi.

CENK TOSUN İSYAN ETTİ

Beşiktaş'ta derbi yenilgisi sonrası hakem kararlarına tepkiler devam ediyor. Sadece siyah-beyazlı taraftarlar değil, otoritelerinin birçoğu Cenk Tosun'un yerde kaldığı pozisyonun 'net penaltı' olduğu yönünde görüş bildirirken, kaptan Cenk Tosun da yaşananlara isyan etti.

Pozisyon sonrası hakem Halil Umut Meler'e uzun süre itiraz eden ancak sonuç alamayan, üstüne bir de sarı kart gören Cenk Tosun yakın çevresine dert yandı.

KÖHN'ÜN TOPLA HİÇBİR İLGİSİ YOK

Milli yıldızın, "Ceza sahasında sırtım kaleye dönük şekilde topu almak için mücadele ederken, hem formamdan hem de belimden çekilerek düşürüldüm. Rakibin topla hiçbir ilgisi yok. Bunu herkes gördü, sadece hakem görmedi. Ardından VAR ekibi de görmemiş. Böylesine net bir faulün ve dolasıyla verilmesi gereken penaltı kararının es geçilmesine hiç bir anlam veremiyorum. Bundan daha net bir penaltı olamaz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ERMAN TOROĞLU: FERNANDO SANTOS BÖYLE DEVAM EDERSE SADECE HOCA DEĞİL HASAN ARAT'I DA YOLLARLAR

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, Al Musrati için 'Beni tatmin etmedi' ifadelerini kullanırken, Toroğlu'nun Cenk Tosun hakkında '70'ten sonra bitiyor, Cenk resmen ölmüş, artık gitmiyor' sözleri oldukça dikkat çekti. Fernando Santos'un oynattığı futbolu beğenmediğini kaydeden duayen yorumcu Portekizli teknik adamı sert bir dille eleştirerek 'Takımı böyle oynatmaya devam ederse Beşiktaş camiası sadece Santos'u değil Hasan Arat'ı da kovar' göndermesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN