Ryan Kent'in takımdan gönderilme nedeni herkesi şaşırttı! 'Yugoslav bir oyuncunun eşine...'

Ryan Kent'in takımdan gönderilme nedeni herkesi şaşırttı! 'Yugoslav bir oyuncunun eşine...'

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesi feshedilen Ryan Kent hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Golcü oyuncunun sezon ortasında takımdan gönderilme nedeni merak konusu olurken ayrılığın perde arkası ortaya çıktı.

Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü. Şampiyonluk ihtimalini zora sokan sarı-lacivertli ekipte, sözleşmesi feshedilen Ryan Kent hakkında çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde İngiliz golcüyü kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, İngiliz golcüyle karşılıklı anlaşarak yıldız golcünün sözleşmesini feshetmişti.

Golcü oyuncunun sezon ortasında takımdan gönderilme nedeni merak konusu olurken dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Sosyal medya platformu Youtube'da Ryan Kent hakkında açıklamalarda bulunan gazeteci Emre Bol, çarpıcı açıklamalara imza attı

Sarı-lacivertli ekibin, sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği golcü oyuncunun, bir takım arkadaşının eşine mesaj attığını öne süren Emre Bol, bu gelişme üzerine takım arkadaşlarının Kent'i darp ettiğini iddia etti.

Bol, açıklamasında Ryan Kent Fenerbahçe’de geçen sezon Yugoslav bir futbolcunun eşine mesaj atıyor. Bunu tekme tokat dövüyorlar tesislerde, Samandıra’da…" ifadelerini kullandı.

Bol'un bahsettiği "Yugoslav" futbolcunun hangi futbolcu olduğu ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN