Premier Lig'de 'taciz' iddiası: 2 futbolcu tutuklandı

Premier Lig'de 'taciz' iddiası: 2 futbolcu tutuklandı

İngiltere Premier Lig'de iddiaya göre; 19 yaşındaki iki futbolcu, geçen hafta cuma gecesi tecavüz suçlamasıyla gözaltına alındı. Futbolcular sorgulandıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

İngiltere Premier Lig’de forma giyen iki genç futbolcunun, tecavüz suçlamasıyla bağlantılı olarak geçtiğimiz cuma günü gözaltına alındığı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık suçlamalarıyla tutuklanan 19 yaşındaki oyuncular, soruşturma kapsamında bir geceyi sorguda geçirdi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Olay, tecavüz iddiasını içeren bir ihbarın ardından polisin hızlı müdahalesiyle gündeme geldi. The Sun gazetesinin haberine göre, tecavüz olayının gerçekleştiği cuma gecesi, olaydan birkaç saat sonra polise başvuruldu.

Polis tarafından yapılan açıklamada, "Bir tecavüz ihbarı üzerine harekete geçen yetkililer, 19 yaşındaki iki erkeği tutuklamıştır. Birinci şüpheli saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık, ikinci şüpheli ise tecavüz suçlamasıyla gözaltına alınmıştır. Her iki şüpheli de soruşturma devam ederken kefaletle serbest bırakılmıştır" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN