Okan Buruk, İsmail Kartal'ı hedef aldı! Kartal sosyal medyadan yanıt verdi: "Boğazlı kazak giymiyorum..."

Okan Buruk, İsmail Kartal'ı hedef aldı! Kartal sosyal medyadan yanıt verdi: "Boğazlı kazak giymiyorum..."

Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, bir programda kendisine yöneltilen soru üzerine Fenerbahçe'nin eski teknik adamı İsmail Kartal'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da Okan Buruk, geçen sezon Fenerbahçe'nin başında 99 puan toplayarak sarı-lacivertli ekibin tarihine geçen deneyimli teknik adam İsmail Kartal'ı hedef aldı. Buruk'un Kartal'a yönelik sözleri sosyal medyada gündem olurken Kartal, Buruk'a sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi.

Sosyal medya platformu Youtube'da yayın yapan 343 Digital'in konuğu olan Okan Buruk, programda kendisine yöneltilen "Üst üste maç kazandığınızda uğur getirmesi için kıyafet değiştirmiyor musunuz?" sorusunu İsmail Kartal'ı hedef alarak yanıtladı.

Geçen sezon sık sık boğazlı kazak giyen Kartal'a göndermede bulunan Buruk, "O işler artık geçmişte kaldı. Galatasaray'a gelince sona erdi ama ara sıra yapıyorum. Boğazlı beyaz kazak giymiyorum" diye konuştu.

KARTAL, SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Kartal, Buruk'un bu açıklaması sonrasında geçen sezon Rams Park Stadyumu'nda oynanan ve Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmaya ait fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı ve Buruk'a bu şekilde yanıt verdi.

NE OLMUŞTU?

Kanarya'nın eski teknik adamı Kartal, geçen sezon 'boğazlı kazak' hakkında 'Bu kazak inşallah sana uğur getirir' dedi. Taraftarlar da mutu oluyor herhalde, alıştım artık maçlarda giymek istiyorum. Giymeye devam edeceğim" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN