Milli judocu Salih Yıldız, Paris 2024'te yarı finale yükseldi

Milli judocu Salih Yıldız, Paris 2024'te yarı finale yükseldi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Salih Yıldız, judo çeyrek finalinde Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili'yi yenerek yarı finale yükseldi. İlk turda Jamaikalı Ashley McKenzi'yi waza-ari puanıyla mağlup eden Yıldız, yarı finalde Fransız Luka Mkheidze ile karşılaşacak.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda judo branşında yarışan Salih Yıldız, çeyrek finalde Gürcistanlı Giorgi Sardalashvili'yi mağlup etti ve yarı finale yükseldi.

Olimpiyatların ilk gününde, Champ de Mars Arena'da gerçekleştirilen judo müsabakalarında Salih Yıldız, son 16 turunda Jamaikalı Ashley McKenzi ile karşılaştı.

Rakibini waza-ari puanıyla mağlup eden Yıldız, çeyrek finale yükselmeyi başardı. Çeyrek finalde ise dünya 2 numarası Giorgi Sardalashvili ile mücadele eden Salih Yıldız, bir kez daha waza-ari puanıyla galip gelerek adını yarı finale yazdırdı.

Yıldız, yarı finalde, ev sahibi Fransa'dan Luka Mkheidze ile karşı karşıya gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN