Manchester United, Liverpool'u yıktı

Manchester United, Liverpool'u yıktı

İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Liverpool'u 2-1 mağlup eden Manchester United, bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Liverpool'un ise 3 puan hasreti sürdü.

Premier Lig'de sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Manchester United, Old Trafford Stadı'nda ezeli rakibi Liverpool'u ağırladı.

Ev sahibi Manchester United, 16. dakikada Jadon Sancho'nun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Manchester United, 53. dakikada Marcus Rashford'un fileleri havalandırmasıyla farkı 2'ye çıkardı: 2-0

Konuk takım Liverpool, karşılaşmanın 81. dakikasında Mısırlı futbolcusu Muhammed Salah'ın golüyle farkı bire indirdi:1-2

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca Manchester United sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonuçla, ligdeki ilk iki maçından da mağlup ayrılan Manchester United ilk 3 puanını aldı. Lige iki beraberlikle başlayan Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool'un ise 3 puan hasreti sürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN