Kanarya bombayı patlatıyor! 21 milyon euroluk gol makinesi:127 gol 53 asist...

Kanarya bombayı patlatıyor! 21 milyon euroluk gol makinesi:127 gol 53 asist...

Kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 21 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Trendyol Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Pazar akşamı deplasmanda Samsunspor'un konuğu olacak. Karadeniz deplasmanından galibiyetle ayrılmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 21 milyon euroluk gol makinesine kancayı taktı.

Sezon başında kadrosuna kattığı Cenk Tosun ve Yusuf en-Nesyri'den beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, devre arasında hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 21 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, devre arası için transfer çalışmalarına başladı.

Kanarya, daha önce 'Fenerbahçe'de oynarım' açıklamasına imza atan İranlı gol makinesi Sardar Azmoun'a kancayı taktı.

Sarı-lacivertli ekip, Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Shabab Al-Ahli formasını terleten İranlı golcü oyuncunun transferi için kısa süre içerisinde kulübüyle masaya oturacak. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon görev aldığı 9 karşılaşmada 9 gol 1 asiste imza attı.

Yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 354 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 127 gol 53 asiste imza attı. İranlı golcü için bugüne dek toplamda 21,80 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sardar Azmoun-IR Iran

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN