Jose Mourinho forvet adayını Branco'ya açıkladı! Trabzonsporlu yıldız Fenerbahçe'ye imza atacak. 35 milyon euroyu gözden çıkardı

Jose Mourinho forvet adayını Branco'ya açıkladı! Trabzonsporlu yıldız Fenerbahçe'ye imza atacak. 35 milyon euroyu gözden çıkardı

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun getirilmesi ile çitayı yükselten sarı-lacivertliler, golcü arayışına devam ediyor. Lukaku'dan gelen olumsuz yanıt sonrası yönetim gözünü İspanya'ya çevirdi. Jose Mourinho forvet adayını Branco'ya açıkladı! Trabzonsporlu yıldız Fenerbahçe'ye imza atacak. 35 milyon euroyu gözden çıkardı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon kıl payı şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Mevcut yönetim Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun gelmesiyle transfer çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir gelişme yaşandı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, sonunda aradığı ismi buldu. Jose Mourinho forvet adayını Branco'ya açıkladı! Trabzonsporlu yıldız Fenerbahçe'ye imza atacak. 35 milyon euroyu gözden çıkardı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek.

MOURINHO FORVET ADAYINI AÇIKLADI! TRABZONSPORLU ESKİ YILDIZ İMZA ATACAK

Fenerbahçe'de transfer mesaisi başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-lacivertliler, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Fotomoç'ta yer alan habere göre, Jose Mourinho forvet adayını Branco'ya açıkladı. Portekizli deneyimli hoca, La Liga'da sezonu 22 golle tamamlayan ve özellikle Real Madrid'e attığı dört golle tüm dünyanın gündemine oturan Alexander Sörloth'u istediği öğrenildi.

yeni-proje-2024-06-08t122809-488.jpg

35 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Sörloth'un kontratındaki serbest kalma bedeli 35 milyonun üzerinde. Jose Mourinho'nun ise bu transferi istediği öğrenildi. Gözler ise sarı-lacivertlilerde yapılacak olan başkanlık seçimine çevrildi. Yönetiminin nasıl bir karar vereceği merak konusu.

yeni-proje-2024-06-08t122749-007.jpg

Alexander Sörloth, Villarreal formasıyla çıktığı 41 resmi maçta 2952 dakika süre aldı. Bu maçların 34'ünde ilk 11'de yer alan 28 yaşındaki Norveçli golcü, 26 gol ve 6 asistle takımına büyük katkı sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN