Jose Mourinho 30 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Ali Koç Mourinho'nnun eski öğrencisini özel uçakla getirecek

Jose Mourinho 30 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Ali Koç Mourinho'nnun eski öğrencisini özel uçakla getirecek

Kış transfer sezonu için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, 30 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada kış transfer dönemi için çalışmalarını yoğunlaştıran Fenerbahçe, 30 mlyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kış transfer sezonu için de çalışmalarına başladı. Kanarya, 30 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Kanarya'nın güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan İspanyol savunma oyuncusu Sergio Reguilón için harekete geçtiği ileri sürüldü.

İngiliz devi Tottenham'da forma giyen İspanyol savunma oyuncusu bu sezon hiçbir karşılaşmada süre alamadı. Jose Mourinho'nun eski öğrencisinin transferi için bizzat devreye gireceği iddia edildi.

27 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplama 30 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İspanyol savunma oyuncunun İngiliz ekibinde mutsuz olduğu ve Mourinho faktörüyle Fenerbahçe'ye transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Sergio Reguilon kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe transfer haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN