İrfan Can kahveci Mourinho ile ne konuştuğunu açıkladı

İrfan Can kahveci Mourinho ile ne konuştuğunu açıkladı

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milli yıldız, Galler ve Karadağ maçlarından sonra Mourinho ile arasında geçen konuşmayı anlattı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, FB TV'de yayınlanan 'Günün Röportajı' programına konuk oldu. A Milli Takım'ın, UEFA Uluslar B Ligi'nde Karadağ ve İzlanda ile oynadığı maçlarda kaydettiği gollerle galibiyetlerde önemli rol oynayan Kahveci hem performansını hem de milli arayı değerlendirdi.

MOURİNHO İLE ARASINDAKİ DİYALOG

Karadağ ve İzlanda karşısında kaydettiği goller sonrası Teknik Direktör Jose Mourinho ile arasında geçen diyaloğu ise İrfan Can, "Hoca gördü, tebrik etti ve 'Çok güzel goldü' dedi. Ben de teşekkür ettim. 'Bizim için de at' dedi, ben de 'İnşallah' dedim. Samsun'da inşallah golle başlarım. Samsun'un da Atamızdan dolayı bizde ayrı bir yeri vardı. İnşallah orada bir gol daha atarım" dedi.

ZORLU BİR FİKSTÜRE GİRECEĞİZ

Sarı-lacivertli takımın, Samsunspor ile başlayan ve Manchester United ile devam edecek zorlu fikstür sürecini hakkında da konuşan İrfan Can, "Zorlu bir fikstüre gireceğiz. Samsunspor ardından Manchester United gibi zor maçlar var. Ama kadro kalitemiz buna yeterli diyebilirim. Çok önemli oyuncularımız var. Bu kadronun bu fikstürün üstesinden geleceğini düşünüyorum. Her maç zor, hiçbir maç kolay değil. Bazen kağıt üstünde kolay gördüğünüz maçlar zor olabiliyor, aynı şekilde zor gördükleriniz de bazen bir anda erkenden bitebiliyor. O yüzden biz her maça aynı konsantrasyonla çalışıp, inşallah hepsinden üç puanla dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

MANCHESTER UNİTED AÇIKLAMASI

İrfan Can Kahveci, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacakları müsabakaya dair görüşlerini paylaşarak, "Önemli bir takım. Yanılmıyorsam önemli de bir oyuncusu kırmızı kart görmüştü. Biz kendi evimizde oynuyoruz. Kendi evimizde kazanmak için maça çıkacağız, bu Fenerbahçe'nin genlerinde vardır. Kaldı ki kendi evimizdeki her maça kazanmaya çıkıyoruz, rakip kim olursa olsun! Fenerbahçe, çok büyük kulüplere karşı burada galibiyetler aldı, Chelsea FC gibi Bu eski genlerimizi yakalamamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Fenerbahçe gerçek anlamda çok büyük bir kulüp. Bunu tekrardan göstermemiz gerekiyor" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN