İrfan Can Kahveci imzayı atıyor! Anlaşma 3 yıllık

İrfan Can Kahveci imzayı atıyor! Anlaşma 3 yıllık

Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan İrfan Can Kahveci, geleceği hakkında kararını verdi. Milli yıldız imzayı atmak için geri sayıma geçti.

Dün akşam Uluslar Ligi karşılaşmasında Karadağ karşısında zaferi getiren golü atan İrfan Can Kahveci, geleceği hakkında kararını verdi. Milli yıldız, 3 yıllık anlaşmaya imza atmak için artık resmen gün sayıyor.

2021 yılının kış transfer döneminde 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Başakşehir'den ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan milli yıldız İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Yıldız oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olurken tecrübeli orta saha oyuncusu geleceği hakkında kararını verdi.

KARAR'ıın edindiği bilgiye göre; İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe ile sözleşme uzatma kararı aldı. Milli orta saha oyuncusunun kıza süre içerisinde sarı-lacivertli ekip ile yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. Milli yıldızın sarı-lacivertli yönetimin 3 yıllık teklifine 'evet' dediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN