Halil Umut Meler, Benfica-Feyenoord maçını yönetecek

Halil Umut Meler, Benfica-Feyenoord maçını yönetecek

Hakem Umut Meler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. haftasında oynanacak olan Benfica-Feyenoord maçında düdük çalacak. Çarşamba günü gerçekleşecek müsabakada Meler'in yanı sıra Kerem Ersoy, İbrahim Çağlar ve Arda Kardeşler görev alacak.

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Portekiz'in Benfica ile Hollanda'nın Feyenoord takımları arasında 23 Ekim 2024 Çarşamba günü oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını yönetecek.

Portekiz'in Lizbon şehrindeki Benfica Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakada Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.

Müsabakanın dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Maçın VAR hakemi, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Luca Pairetto olurken Romanya Futbol Federasyonu'ndan Catalin Sorin Popa ise AVAR olarak görev yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN