Galatasaray'a dev teklif! İspanya'nın kupa canavarı 15 milyon euroyu gözden çıkardı. Okan Buruk'un taçsız prensi gidiyor

Galatasaray'a dev teklif! İspanya'nın kupa canavarı 15 milyon euroyu gözden çıkardı. Okan Buruk'un taçsız prensi gidiyor

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme uzatan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Takımdan kimlerin kalıp gideceği merak konusu olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray'a dev teklif! İspanya'nın kupa canavarı 15 milyon euroyu gözden çıkardı. Okan Buruk'un taçsız prensi gidiyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğu ilan eden Galatasaray, gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Takımdan birçok yıldızın gönderilmesi beklenirken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Galatasaray'a dev teklif! İspanya'nın kupa canavarı 15 milyon euroyu gözden çıkardı. Teknik direktör Okan Buruk'un taçsız prensi gidiyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

GALATASARAY'A DEV TEKLİF!

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Takımdan birçok yıldızın gönderilmesi beklenirken sıcak bir gelişme yaşandı. Akşam'da yer alan habere göre İspanyolların köklü kulübü Sevilla, Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için temasa geçti.

yeni-proje-12.jpg

OKAN BURUK'UN TAÇSIZ PRENSİ GİDİYOR! 15 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nelsson, İspanya devi Sevilla'nın radarına girmiş durumda. Sevilla, Danimarkalı savunmacıyla anlaşmaya vardı ve Galatasaray'a resmi teklif sunacak. Sarı-Kırmızılılar, bu transferden minimum 15 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor.

yeni-proje-13.jpg

Bu sezon Galatasaray ile 46 maça çıkan Nelsson, 2 gol kaydetti. Teknik direktör Okan Buruk'un ise bu transfere olumsuz baktığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN