Futbol efsanesi devreye girdi, Arda Güler kiralık gidiyor: Hayırlı olsun! Bir türlü forma bulamıyordu

Futbol efsanesi devreye girdi, Arda Güler kiralık gidiyor: Hayırlı olsun! Bir türlü forma bulamıyordu

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin forma şansı vermemesi dolayısıyla morali bozuk olan Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılarak Avrupa'nın bir başka dev kulübüne kiralık gideceği İspanya basınında ileri sürüldü. İşte detaylar...

İspanya La Liga ekibi Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana antrenmanlarda kusursuz performans sergilemesine rağmen Carlo Ancelotti'den bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler, en sonunda kiralık olarak başka bir takıma transfer olma kararı verdi.

Real Madrid'e katıldığı günden bu yana kendisini kanıtlayıp, başka bir takıma kiralık gitmek istemediğini söyleyen Arda Güler, forma şansı bulamasının ardından İtalya Serie A takımı AC Milan'a yeşil ışık yaktı.

ARDA GÜLER HANGİ TAKIMA KİRALIK GİDECEK?

Marca'da yer alan habere göre, AC Milan'ın hem Real Madrid, hem Arda Güler ile anlaştığı ve milli yıldızın önümüzdeki iki sezon AC Milan forması giyeceği iddia edildi. Haberde ayrıca Arda Güler transferi için Zlatan Ibrahimovic'in de yoğun çaba harcadağı kaydedildi.

Fenerbahçe'de 20+10 milyon euro gibi rekor bir bedelle Real Madrid'in yolunu tutan Arda Güler, İspanyol devinin formasıyla sadece 92 dakika sahada kalabildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN