Fenerbahçe'ye 38 milyon euroluk orta saha! Galatasaray'ın eski yıldızının kardeşi sarı-lacivertli oluyor...

Fenerbahçe'ye 38 milyon euroluk orta saha! Galatasaray'ın eski yıldızının kardeşi sarı-lacivertli oluyor...

Yarın akşam Konyaspor'un konuğu olacak Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızının kardeşini gündemine aldı. Kanarya, 38 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon İsmail Kartal yönetiminde 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. Yarın akşam deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak sarı-lacivertli ekip, Galatasaray'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen Fenerbahçe, yaz transfer döneminde orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Brezilyalı süper yıldız Fred'in yanına kaliteli bir takviye yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Kış transfer döneminde takıma katılan Krunic'ten beklenen katkıyı alamayan Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 38 milyon euroluk yıldızı gözüne kestirdi.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, sezon başında Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı transfer gündemine aldı.

Galatasaray harekete geçti! Hedef yeniden Sofyan Amrabat

Kiralık olarak Manchester United formasını terleten Faslı orta saha oyuncusunun menajerler aracılığıyla sarı-lacivertli ekibe önerildiği öğrenildi. Sportif direktör Mario Branco’nun, Faslı futbolcuyu transfer adayları listesine eklediği ve maliyetiyle ilgili araştırma yapacağı öne sürüldü

Bu sezon İngiliz devinin forması altında 25 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Bonservisi Fiorentina'da bulunan yıldız oyuncunun güncel piyasa değerinin 22 milyon euro olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın eski yıldızı Sofyan Amrabat'ın kardeşi olan Sofyan Amrabat için bugüne dek toplamda 38,65 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN