Fenerbahçe'ye 22 milyon euroluk gol makinesi! 88 gol 36 asist: Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 22 milyon euroluk gol makinesi! 88 gol 36 asist: Kanarya bombayı patlatıyor...

Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretine son vermeyi hedefleyen Fenerbahçe, 22 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefliyor. Yaz transfer döneminde Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertli ekip, kış transfer sezonu için çalışmalarına şimdiden başladı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, gözünü İngiltere'ye dikti. Sezon başından bu yana hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-lacivertli ekip, 22 milyon euroluk golcüye kancayı taktı.

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı hücum oyuncularından beklenen katkıyı alamayan Fenerbahççe, kış transfer sezonu için düğmeye bastı. Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya, İngiliz ekibi Everton formasını terleten Dominic Calvert-Lewin'e kancayı taktı.

Jose Mourinho'dan onay gelmesi halinde Fenerbahçe, golcü oyuncunun transferi için tüm şartları zorlayacak. Kanarya, 27 yaşındaki golcü oyuncuyu kadrosuna katması halinde Cenk Tosun ile yollarını ayıracak.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan golcü oyuncu, bu sezon Everton forması altında 7 karşılaşmada görev alırken 2 gol 1 asiste imza attı. Tecrübeli golcü oyuncu, futbol kariyeri boyunca ise 306 karşılaşmada görev aldı. 88 gole imza atan golcü oyuncu 22 kez de asist yaptı.

I'll relish this' says Dominic Calvert-Lewin after Everton break their duck | The Independent

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN