Fenerbahçe'nin yıldızı takıma veda ediyor! Dünya devine transfer oluyor... Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Fenerbahçe'nin yıldızı takıma veda ediyor! Dünya devine transfer oluyor... Dudak uçuklatan bonservis bedeli!

Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve dünya devine transfer olabileceği öne sürüldü.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin yıldız ismi yuvadan uçuyor. Kanarya'nın yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı. Sarı-lacivertli ekibin yıldız isminin sezon sonunda dünya devine transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında geçtiğimiz yaz transfer döneminde Dinamo Moskova'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye transfer olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon sarı-lacivertli forma altında 39 karşılaşmada görev alarak takımına 12 gol 14 asistlik katkı sunan yıldız oyuncu, gösterdiği performansla dev takımların radarına girdi.

Fotomaç'ın İtalyan basınından derlediği habere göre İtalyan devi Milan, sezon sonunda Polonyalı yıldızı kadrosuna katmak için sarı-lacivertli ekibin kapısını çalacak. Bu sezon İtalya'da şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı-siyahlı takımın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan yıldız futbolcunun İtalyan devine imza atmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Sarı-lacivertli ekibin, Polonyalı yıldız için en az 25 milyon euroluk bir teklif beklediği iddia edildi.

Sebastian Szymanski: Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız - Fenerbahçe - Spor Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN