Fenerbahçe'nin Ryan Kent için ödediği sözleşme fesih bedeli dudak uçuklattı! Kanarya adeta servet ödedi...

Fenerbahçe'nin Ryan Kent için ödediği sözleşme fesih bedeli dudak uçuklattı! Kanarya adeta servet ödedi...

Geçtiğimiz günlerde İngiliz golcü oyuncu Kent'in sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'nin golcü oyuncu için adeta servet ödediği öğrenildi.

Dün akşam Süper Lig'de 9. hafta karşılaşmasında Samsunspor'un konuğu olan Fenerbahçe, rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekipte çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde İngiliz golcü oyuncu Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde golcü oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmişti.

Kanarya'nın golcü oyuncu için ödediği sözleşme fesih bedeli ortaya çıktı. Sarı-lacivertli ekibin, Kent'in sözleşmesini feshetmek için adeta servet ödediği öğrenildi.

A Spor'da yer alan habere göre; 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden sarı-lacivertli ekip, Ryan Kent'e bu sezonki alacağının tamamını ve önümüzdeki iki yılda kazanacağı maaşın da yarısını ödedi.

Ryan Kent - Oyuncu profili | Transfermarkt

Kanarya'nın Senelik 2 milyon euro kazanan Kent'e fesih bedeli olarak toplamda 4 milyon euroluk bir ödeme yaptığı ileri sürüldü.

Fenerbahçe forması altında toplamda 19 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN