Fenerbahçe'den Almanya çıkartması! Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızına resmi teklif yapıldı. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'den Almanya çıkartması! Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızına resmi teklif yapıldı. Ali Koç özel jetiyle getirecek

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun takıma gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertliler, bu sefer gözünü iyice kararttı. Fenerbahçe'den Almanya çıkartması! Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızına resmi teklif yapıldı. Başkan Ali Koç özel jetiyle getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyon olamadan sezonu kapatan ve tüm kupalardan elenen Fenerbahçe'de transfer mesaisi başladı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun takımın başına getirilmesiyle büyük bir çıkış yakalamak isteyen sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına başladı. Takımdan birçok yıldızın gidip gitmeyeceği merak konusu olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den Almanya çıkartması! Bayern Münih'in 20 yaşındaki yıldızına resmi teklif yapıldı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Başkan Ali Koç özel jetiyle getiriyor.

FENERBAHÇE'DEN ALMANYA ÇIKARTMASI! SOL KANADA CANAVAR GELİYOR

Fenerbahçe gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Jose Mourinho'nun raporları doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, aradığı sol kanadı Almanya'da buldu. Fotospor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Türk asıllı Alman sol kanat oyuncusu Yusuf Kabadayı için harekete geçti. Schalke 04'te sezonu tamamlayan 20 yaşındaki yıldızın bonservisi Bayern Münih kulübünde bulunuyor.

yeni-proje-18.jpg

BAYERN MUNIH'İN YILDIZI GELİYOR... ALİ KOÇ BİZZAT TEMAS KURDU

Joshua King'in ayrıldığı ortamda Fenerbahçe yönetimi sol kanat rotasyonu için sürpriz bir isimle temasa geçti. Bundesliga II'de Schalke'de sezonu tamamlayan Yusuf Kabadayı için Bayern'le görüşmelere başlandı. Alman U-20 milli takımında forma giyen Yusuf'un transfer edilip kanat rotasyonuna eklenmesi için Bayern'e yapılacak teklif konusunda bazı fikirler ön plana çıkmaya başladı. Başkan Ali Koç'un ise bu transfer ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

yeni-proje-19.jpg

Türk asıllı Alman futbolcunun Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yusuf Kabadayı'nın güncel piyasa değeri 900 bin euro. Yusuf Kabadayı, Almanya U20 Milli Takımı'nda 7 karşılaşmada süre aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN