Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho 8 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İngiltere devine gidiyor

Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho 8 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İngiltere devine gidiyor

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile 11 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen sarı-lacivertlilerde işler giderek kötüye giderken takımdan ayrılık haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho 8 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İngiltere devine gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de son olarak Samsunpor karşısında 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda büyük yara alan Fenerbahçe'de işler tersine döndü. Ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkını giderek açan sarı-lacivertlilerde bu sefer ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Yer yerinden oynayacak. Fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı! Jose Mourinho 8 milyon euroluk yıldızın biletini kesti. İngiltere devine gidiyor.

FENERBAHÇE'DE YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda ağır yaralar almaya devam ediyor. Sezon başında dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşan ve ardından takıma birçok süper yıldızı takviye eden sarı-lacivertlilerde işler istenildiği gibi gitmiyor. Son olarak Samsunspor karşısında 2-2 berabere kalarak ağır yara alan Kanarya'dan ayrılık haberleri gelmeye başladı. A Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe'nin taçsız kralı Osayi Samuel'e iki talip birden çıktı. Yıldız oyuncunun ayrılığı gerçekleşebilir.

yeni-proje-2024-10-21t094409-867.jpg

JOSE MOURINHO 8 MİLYON EUROLUK YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! İNGİLTERE DEVİNE GİDİYOR

İngiliz medyası, Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Bright Osayi-Samuel'i Norwich'in transfer listesine aldığını iddia etti. Haberde; Fransız temsilcisi Lens'in de Osayi ile ilgilendiği bilgisi paylaşıldı. Nijeryalı futbolcunun İngiltere'ye dönmek istediği ileri sürüldü.

yeni-proje-2024-10-21t094347-974.jpg

Bu sezon 6 resmi maça çıkan ve 1 asist üreten tecrübeli oyuncu Sarı-Lacivertli formayla toplamda 145 maçta görev aldı. 7 gol atarken 14 de asist yaptı. Osayi, Avrupa Ligi'nde Union SG. ile oynanan maçta oyuna sonradan girmiş ve kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı. Avrupa Ligi'nde oynanan Union SG. maçında ayağı burkularak sakatlanan Osayi Samuel, bu yüzden Antalyaspor karşılaşmasının kadrosunda bulunmuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN