Fenerbahçe'de derbi depremi! Takımdan kovuldu: Pılını pırtısını topladı İstanbul'dan ayrıldı

Fenerbahçe'de derbi depremi! Takımdan kovuldu: Pılını pırtısını topladı İstanbul'dan ayrıldı

Fenerbahçe'de kaybedilen derbi sonrası yaprak dökümü başladı. Ali Koç'un öfkesi üzerine pılını pırtını toplayıp İstanbul'u terk etti. Taraftarın da baskısıyla takımdan kovuldu. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe yeni sezonda beklenen performansı veremezken, ilk ayrılık haberi geldi. Taraftarın yönetimdeki yoğun baskısı sonrasında takımdan kovuldu. Ali Koç'un da öfkesiyle İstanbul'dan pılını pırtını toplayıp gitti. İşte tüm detaylar...

TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Fenerbahçe'de Galatasaray karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyet sonrası büyük sarsıntı devam ediyor. Ezeli rakip karşısında Kadıköy’de alınan ağır yenilginin ardından taraftarlar, başkan Ali Koç ve yönetimini sert bir şekilde eleştirerek istifaya davet etti. Ancak tartışmalar bununla sınırlı kalmadı.

Spor kamuoyunda pek çok yorumcu, bu yenilginin ardından Jose Mourinho’nun yerine Fenerbahçe'nin geçen sezon 99 puanla ligi tamamlayan ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran İsmail Kartal'ı yeniden göreve getirmesi gerektiğini savundu. İsmail Kartal’ın, takımın başında çok daha etkili olacağını belirten yorumcular, Mourinho'nun takımı henüz istenilen seviyeye çıkaramadığını öne sürüyor.

4aacc6e7-joao-sacramento-mourinho.jpg

DERBİ SONRASI AYRILIK

Bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe cephesinden dikkat çekici bir hamle geldi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun teknik heyetinde yer alan İtalyan antrenör Michele Salzarulo ile yolların ayrıldığı açıklandı. Salzarulo’nun Fenerbahçe’den ayrılarak ülkesine döneceği duyuruldu. Bu ayrılık, teknik ekip içinde önemli değişikliklerin sinyali olarak değerlendiriliyor.

Kadıköy’deki derbi sonrası kulüp içindeki bu ayrılık, Mourinho’nun geleceği ve teknik ekibinde daha fazla değişiklik olup olmayacağı konusunda soru işaretleri yaratıyor. Taraftarlar arasında ise yönetim ve teknik ekip üzerindeki baskı artmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN