Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyor

Fenerbahçe'de dalgalı süreç herkesi olumsuz etkilemiş durumda. Sezon başında Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getiren sarı-lacivertliler üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Son olarak deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Kanarya'dan ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyor. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de yeni sezona büyük umutlarla başlayan Fenerbahçe'de yer yerinden oynuyor. Ligin başından bu yana yaşanan puan kayıpları yüzünden sık sık eleştiri alan dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun kredisi bitmek üzere. Son olarak Samsunspor karşısında 1 puan alabilen sarı-lacivertlilerde ayrılık haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen son dakika ayrılık haberi ise taraftarları şaşkına çevirdi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! Jose Mourinho 25 yaşındaki milli yıldızın biletini kesti. Bavulunu toplayıp gidiyor.

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Fenerbahçe dün akşam Samsunspor deplasmanında 2 puanı bırakarak evine geri döndü. Alınan beraberlik taraftarları büyük üzüntüye sokarken hem sarı-lacivertli yönetimin hem de Jose Mourinho'nun sabrı taşmış durumda. Son olarak alınan ayrılık kararı ise taraftarları şaşkına çevirecek. Ortaya atılan iddialara göre Mert Müldür sarı-lacivertli formaya veda etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, verilen şansları iyi kullanamayan Mert Müldür'e devre arasında gelen tüm teklifleri değerlendirme kararı aldı.

yeni-proje-2024-10-21t121645-010.jpg

JOSE MOURINHO 25 YAŞINDAKİ MİLLİ YILDIZIN BİLETİNİ KESTİ! BAVULUNU TOPLAYIP GİDİYOR

Samsunspor maçında gösterdiği performansla sınıfta kalan ve EURO 2024'teki performansını mumla aratan Mert Müldür taraftarın çok büyük tepkisini çekti. Sağ bekte bundan sonra Osayi-Samuel'e görev vermesi beklenen Jose Mourinho, Mert Müldür’ü göndermeye hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-10-21t121710-537.jpg

Fenerbahçe yönetiminin de Mert Müldür'e devre arasında teklif gelmesi halinde takımdan çıkarabileceği iddia edildi. 2023 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon 14 maçta görev alan Mert Müldür 1 asistle mücadele etti. Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mert Müldür'ün güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN