Fenerbahçe camiasını korkutan haber! Kanarya'nın yıldızı 15 saat boyunca mahsur kaldı!

Fenerbahçe camiasını korkutan haber! Kanarya'nın yıldızı 15 saat boyunca mahsur kaldı!

Fenerbahçe camiasını korkutan haber. Kanarya'nın yıldız oyuncusu Libya Havalimanı'nda 15 saat boyunca mahsur kaldı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel, Libya'da bir havalimanında mahsur kaldı. Yıldız oyuncunun yaşadıkları sarı-lacivertli camiada büyük korku yarattı.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Bright-Osayi Samuel, sosyal medya platformu Snapchat aracılığıyla çarpıcı bir paylaşıma imza attı. Kanarya'nın yıldız ismi, Bright Osayi-Samuel, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'ndeki Libya maçı öncesi ülkede mahsur kaldı.

"15 SAAT BOYUNCA..."

Nijeryalı futbolcu, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda "15 saat boyunca sağlık ve güvenliğim olmadan rastgele bir Libya havaalanında mahsur kaldım" ifadelerini kullandı. Paylaşımında Afrika Futbol Konfederasyonu'nu etiketleyen Nijeryalı sağ bek "Daha iyisini yapabilirsiniz" diye konuştu.

BBC, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'ndeki Libya maçı için ülkeye giden Nijerya Milli Takımı'nın uçağının inmesi gereken havalimanı yerine Bingazi'deki Al Abraq havalimanına indirildiğini bildirdi. Nijerya Milli Takımı'nın bir diğer yıldızı Victor Boniface konuyla alakalı, "Neredeyse 13 saattir havalimanındayım. Yemek, internet ve uyuyacak yer yok" ifadelerini kullandı.

Bright Osayi-Samuel - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Osimhen'de yaşananlar hakkında açıklamalarda bulunurken şunları söyledi:

"Kardeşlerimin ve antrenörlerimin dün gece Libya havaalanında karşılaştığı haksız muamele beni hayal kırıklığına uğrattı. Bunun gibi eylemler spor ruhuna aykırıdır. Desteğim ekibimle birlikte ve bu engellere rağmen güçlü kalacaklarını biliyorum. Takım arkadaşlarım ve yetkililerim hala Libya'daki havaalanında mahsur kaldığı için CAF ve diğer futbol organlarını müdahale etmeye çağırıyorum. Bu gereksiz ve insanlık dışı. Birlikte duruyoruz, her zamankinden daha güçlü."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN