Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 15 milyon euroluk gol makinesi

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Kanarya'ya 15 milyon euroluk gol makinesi

Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 15 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında yarın akşam deplasmanda Samsunspor ile mücadele edecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya, Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı.

2014 yılından bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde bu sezon şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefliyor.

Sezon başında kadrosuna kattığı hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-lacivertli ekip, gözünü İspanya'ya dikti. Kanarya, Portekizli hocanın raporu doğrultusuna 15 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya'nın Portekizli teknik adamı Mourinho, Barcelona'da forma şansı bulamayan Ansu Fati'yi takımda görmek istiyor. Kanarya'nın golcü oyuncunun transferi için devre arasında hamle yapması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan İspanyol golcü, bu sezon sadece 3 karşılaşmada görev alırken yalnızca 51 dakika sahada kaldı.

İspanyol golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 151 müsabakada görev alırken bu karşılaşmalarda 37 gol 14 asiste imza attı.

Ansu Fati - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN