Ertuğrul Doğan'dan Belçika çıkartması! 19 yaşındaki 4 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a geliyor: 61 numaralı formayı giyecek

Ertuğrul Doğan'dan Belçika çıkartması! 19 yaşındaki 4 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a geliyor: 61 numaralı formayı giyecek

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon kötü bir performans ortaya koyan bordo-mavililer, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda genç yeteneklere yönelen Trabzonspor yönetimi, sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Başkan Ertuğrul Doğan'dan Belçika çıkartması! 19 yaşındaki 4 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a geliyor. 61 numaralı formayı giyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Trabzonspor'da gelecek sezon için kollar sıvandı. UEFA Avrupa Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavililer, genç yeteneklere yönelmiş durumda. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Başkan Ertuğrul Doğan'dan Belçika çıkartması! 19 yaşındaki 4 milyon euroluk yıldız Trabzonspor'a geliyor. Memleket hasretine daha fazla dayanamadı. 61 numaralı formayı giyecek. Hayırlı uğurlu olsun.

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN BELÇİKA ÇIKARTMASI

Trabzonspor'da gelecek sezon için kollar sıvandı. Takımı gençleştirmek isteyen yönetim gözünü Belçika'ya dikti. Fotospor'da yer alan habere göre, Trabzonspor, Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyen 19 yaşındaki Cihan Çanak için harekete geçti. Bordo-mavili yönetim Standart Liege takımına 2 milyon Euro artı bir sonraki satıştan (kar üzerinden) yüzde 30 pay teklif etti.

yeni-proje-2024-06-01t104943-250.jpg

4 MİLYON EUROLUK GENÇ YILDIZ TRABZONSPOR'A TRANSFER OLUYOR

Belçika'nın Standard takımının içinde bulunduğu karmaşık durumu lehine çevirmek isteyen Trabzonspor, 19 yaşındaki Cihan Çanak transferi için harekte geçti. Trabzonspor, genç Türk için somut bir teklif sundu. Yüzde 30'luk bir yeniden satış yüzdesi (kazanç üzerinden) artı 2 milyon Euro ödemeyi önerdi.

yeni-proje-2024-06-01t104957-507.jpg

61 NUMRALI FORMAYI GİYECEK

Çanak, bonservisinden para kazanılabilecek az sayıdaki oyuncudan biri. Aynı zamanda satma zamanı. Ne de olsa sadece 2 yıllık sözleşmesi kaldı. Yıldız oyuncunun transfer olması durumunda bordo-mavili yönetim 19 yaşındaki Türk'e 61 numaralı formayı verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN