Dursun Özbek'ten Fenerbahçelileri çıldırtan açıklama! "Uyduruk penaltı olmasa, maç 5-0, 6-0 olurdu..."

Dursun Özbek'ten Fenerbahçelileri çıldırtan açıklama! "Uyduruk penaltı olmasa, maç 5-0, 6-0 olurdu..."

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kadıköy'de oynanan ve 1-3 sona eren Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan ekibi PAOK ile mücadele edecek Galatasaray'da Dursun Özbek, 1-3 sona eren Fenerbahçe derbisi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Derbide Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı hakkında 'uyduruk' açıklamasına imza atan Özbek, maçı evde yatarak izlediğini açıkladı. Habertürk'ün canlı yayın konuğu olan Özbek, Mehmet Akif Ersoy ve Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

YATARAK İZLEDİM

"Salı ve cumartesi arası çok rahattım. Başka oynadığımız maçlardan daha rahat zaman geçirdim. Çünkü son dönemde Fenerbahçe'ye kurduğumuz büyük bir üstünlük var. Hiçbir endişemiz yoktu. Hatta maça gitmedim, yatarak izledim. Gergin bir ortam vardı, gitmedim. Bazı gerginlikler de olmuş.

FENERBAHÇE DERBİLERİ BİZİM İÇİN KOLAY GEÇİYOR

Fenerbahçe derbileri artık alışkanlık haline geldi. Fenerbahçe derbileri bizim için kolay geçiyor. Özel galibiyet primi vardı, verdim. Rakam söylemem. Bu takım 30 milyon kişiyi sevindirdi, rakamla ölçülmesi yanlış. Görmediniz mi, New York'ta bile kutlama yapıldı. Böyle bir şeyin maddi değerini ölçebilir misiniz?

MAÇ TARİHİ FARKA GİDECEKTİ

Bir başkan, bir sezon boyunca tek bir hakem hakkında konuşmuş. Çok kötü yönetti. Maçı kazanmış olmama rağmen hakemi tenkit ettim. Önemli bir maça çıkıyoruz. Bu böyleyken niye tekrar bu atanıyor, hakem mi kalmadı! Hakem mi kalmadı kardeşim, inadına mı atadınız. Bunların dikkate alınması bence önemli şeyler. Atilla Karaoğlan, Fenerbahçe maçında verdiği penaltıyla maçın akışını değiştirdi. Tarihi farka gidecekti maç"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN