Dünyanın en çok gelir elde takımları! Listede bir Türk takımı da var, 120 milyon euro ile rekor kırdı

Dünyanın en çok gelir elde takımları! Listede bir Türk takımı da var, 120 milyon euro ile rekor kırdı

Dünyanın en çok gelir elde eden futbol takımları belli oldu! Listede bir Türk takımı da yer alıyor! 120 milyon euro ile rekor kırdı! İşte en çok kazanan futbol takımları...

Football Benchmark adlı veri analiz şirketi tarafından yapılan araştırmaya göre, Avrupa'nın önde gelen futbol kulüpleri forma satışlarından büyük gelir elde ediyorlar. Rapora göre, forma sponsorluğundan en çok gelir elde eden takımlar arasında Real Madrid ve Barcelona gibi devler ön plana çıkıyor.

120 MİLYON EURO İLE REAL MADRID 1. SIRADA

Deplasmanın lideri Madrid! - Nokta Gazetesi

Avrupa futbolunun devleri arasında yer alan Real Madrid, forma satışlarından elde ettiği 120 milyon euro ile zirvede yer alıyor. Real Madrid'i 105 milyon euro ile Barcelona takip ederken, üçüncü sırada Arsenal ve Manchester United 88 milyon euro ile yer alıyorlar.

Listenin dikkat çeken diğer takımları arasında ise PSG, Manchester City, Chelsea, Bayern Münih, Juventus ve Liverpool bulunuyor. PSG 80 milyon euro ile beşinci sırada yer alırken, Liverpool ise 34.5 milyon euro ile onuncu sırada kendine yer bulmuş durumda.

  1. Real Madrid - 120 milyon euro
  2. Barcelona - 105 milyon euro
  3. Arsenal - 88 milyon euro
  4. Manchester United - 88 milyon euro
  5. PSG - 80 milyon euro
  6. Manchester City - 76 milyon euro
  7. Chelsea - 70 milyon euro
  8. Bayern Münih - 60 milyon euro
  9. Juventus - 53.7 milyon euro
  10. Liverpool - 34.5 milyon euro

Türk futbolunun önemli temsilcilerinden Fenerbahçe ise 44. sırada yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN