Derbi yenilgisi sonrasında Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık

Derbi yenilgisi sonrasında Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık

6. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. Kanarya, Mourinho'nun analisti ile yollarını ayırdı.

Trendyol Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Galatasaray'a 1-3 mağlup olan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Kadıköy'de Union Saint-Gilloise ile mücadele edecek Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar son dönemde derbi maçlarında alınan yenilgiler sonrasında başkan Ali Koç'u istifaya davet ederken sarı-lacivertli ekip, Jose Mourinho'nun teknik ekibinde yer alan analiz sorumlusu Michele Salzarulo ile yollarını ayırdı.

Salzarulo'nun ailesinin Türkiye'ye uyum sağlayamadığını belirterek izin istediği, bu gelişme sonrasında Mourinho da yönetimle görüştükten sonra ayrılığa onay verdiği belirtildi.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini fesheden Salzarulo, İtalyan devi Roma ile anlaşmaya vardı. Temmuz 2021'den bu yana Mourinho'nun ekibinde yer alan Salzarulo'nun Fenerbahçe macerası sadece 3 ay sürdü.

4d0d3270-4aacc6e7-joao-sacramento-mourinho.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN