Bu kez gerçekten satıldı! Başakşehir İngiliz devine satıldı: Süper Lig'de dengeleri değiştirir

Bu kez gerçekten satıldı! Başakşehir İngiliz devine satıldı: Süper Lig'de dengeleri değiştirir

İngiliz devi, Baiakşehir’i almak için büyük bir adım attı. Yaşanan yeni gelişmelerin ardından Başakşehir resmen İngiliz devine satıldı. Bu gelişme Süper Lig’de dengeleri değiştirecek gibi duruyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Süper Lig ekibi Başakşehir Futbol Kulübü'nün İngiliz Premier Lig'in güçlü takımı Manchester City'nin de sahibi olan City Grubu'na satılması için prensip anlaşmasına varıldığı geçtiğimiz haftalarda futbol gündemine bomba gibi düşmüştü. Edinilen son bilgilere göre Başakşehir, City Grubu’na resmen satıldı.

yeni-proje-13.jpg

BAŞAKŞEHİR İÇİN YENİ MACERA

İngiltere'nin önde gelen basın organlarından sıcak bir haber yayıldı: Süper Lig'in yıldız ekiplerinden RAMS Başakşehir için dev bir adım atıldı. Futbolun global gücü City Football Group, Başakşehir'in hisselerini bünyesine katmak için önemli bir hamlede bulundu.

Spor dünyasının en prestijli gruplarından biri olan ve Manchester City başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından kulüpleri barındıran City Football Group, gözünü Türkiye'ye dikmişti. Bu kapsamda RAMS Başakşehir ile bir anlaşma sağlandı ve yapılan anlaşmaların ardından Başakşehir resmen bu uluslararası futbol ailesinin yeni bir ferdi oldu.

Detaylar netleşmeye başladı: Başakşehir temsilcileri, Manchester City ile Chelsea arasında gerçekleşen nefes kesen maçı, Etihad Stadyumu'nun heyecan dolu atmosferinde izledi. Bu buluşma, iki kulüp arasındaki ilişkilerin ne kadar ileri seviyede olduğunun da bir göstergesi.

yeni-proje-14.jpg

CİTY FOOTBAL AİLESİNE KATILDI

City Football Group'un, Melbourne City'den New York City'ye, Mumbai City'den Yokohama F. Marinos'a kadar uzanan geniş ailesine Başakşehir de katıldı. Ancak, ilk etapta tam entegrasyon sürecinin nasıl işleyeceği merak konusu. Resmi duyurunun yapılması için meraklı bekleyiş sürerken Başakşehir’in satılması resmiyet kazandı.

Bu gelişme, RAMS Başakşehir için yeni bir dönemin başlangıcı anlamına geliyor. City Football Group'un tecrübesi ve kaynaklarıyla, Başakşehir'in hem Türkiye'de hem de Avrupa sahnesinde daha büyük başarılara imza atması bekleniyor. Futbolseverler, bu dev birlikteliğin meyvelerini sabırsızlıkla bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN