Borna Barisic resmen Trabzonspor'da! İşte transfer maliyeti

Borna Barisic resmen Trabzonspor'da! İşte transfer maliyeti

Transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor, 31 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu Borna Barisic ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. KAP'a yapılan bildirimde futbolcuya yıllık 1.500.000 Euro garanti ücret + 330.000 senelik imza ücreti ödeneceği belirtildi.

Transfer adımlarını hızlandıran Trabzonspor, Borna Barisic ile 2+1 sözleşme imzalandığını açıkladı. Bordo-Mavililer, Rangers ile sözleşmesi sona eren Hırvat futbolcuya yıllık 1.5 milyon euro'nun yanı sıra 330 bin euro da imza parası vereceğini duyurdu. Barisic'in 2025/26 sezonundaki lig maçlarının yüzde 50'sinde ilk 11'de sahaya çıkması halinde opsiyonun devreye gireceği belirtildi.

Bordo-mavili takım, Borna Barisic transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Yapılan açıklamada, "Serbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Borna Barisic ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Futbolcunun, 2025/2026 futbol sezonunda, kulübümüzün Süper Lig maçlarının %50'sinde ilk 11'de başlaması halinde mevcut sözleşme bir yıl uzayacak olup, futbolcuya 2026/2027 futbol sezonunda 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 330.000.-EUR imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN