Beşiktaş'tan tarihi transfer çalımı, Trabzonspor'un yıldızı imzayı attı! van Bronckhorst bizzat istedi. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'tan tarihi transfer çalımı, Trabzonspor'un yıldızı imzayı attı! van Bronckhorst bizzat istedi. Hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Bu sezon Süper Lig'de büyük hayal kırıklığı yaratan siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile çıkış yakalamak istiyor. Gol sorunu yaşayan Beşiktaş, bu sefer bomba bir transfere imza atmak üzere. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Beşiktaş'tan tarihi transfer çalımı, Trabzonspor'un yıldızı imzayı attı! van Bronckhorst bizzat istedi. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, gelecek sezonun kadro planlaması için kolları sıvadı. Forvert hattında büyük sıkıntılar yaşayan siyah-beyazlı ekip, Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmak istiyor. Aboubakar'ın yerine gelecek isim ise belli oldu. Beşiktaş'tan tarihi transfer çalımı, Trabzonspor'un yıldızı imzayı attı! van Bronckhorst bizzat istedi. Hayırlı uğurlu olsun. Taraftarlar bu ismi duyunca sevince boğulacak.

BEŞİKTAŞ'TAN TARİHİ TRANSFER ÇALIMI! TRABZONSPOR'UN YILDIZI GELİYOR

Beşiktaş önümüzdeki sezonun planlaması için çalışmalara başladı. Forvet hattını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar gözünü kararttı. Fotospor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Trabzonspor'da kiralık olarak tamamlayan Paul Onuachu transferi için harekete geçti. Onuachu için kulübü Soutmapton ya 12 milyon Euro peşin, ya da düşük taksitli ancak toplamda 15 milyon Euro'yu bulan bir rakam çekti.

yeni-proje-32.jpg

VAN BRONCKHORST BİZZAT İSTEDİ... HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Ayrıca Onuachu da, 2.5 milyon Euro'dan en az 3 yıllık sözleşme imzaladı. Nijeryalı en ihtimalle 3 yıl için 20 milyon Euro'luk bir maliyet demek. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ise Onuachu'yu takımında görmek istediğini ifade etti.

yeni-proje-33.jpg

Trabzonspor, Onuachu'nun gol attığı 9 maçta 7 galibiyet alırken, birer beraberlik ve mağlubiyet yaşadı. Ligde 3. sırada bulunan takım, Onuachu'nun katkısıyla bu maçlarda 22 puan elde etti. Ancak Nijeryalı oyuncunun forma giymediği 16 maçta 29 puan kaybı yaşadı. Onuachu'nun sahada olduğu 18 maçta ise 39 puan topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN