Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Giovanni van Bronckhorst 4 futbolcunun biletini kesti: Yollar ayrılacak...

Beşiktaş'ta yaprak dökümü! Giovanni van Bronckhorst 4 futbolcunun biletini kesti: Yollar ayrılacak...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, 4 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandıran Beşiktaş'ta yaprak dökümü yaşanacak. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan Beşiktaş, 4 oyuncusuyla yollarını ayırma kararı aldı.

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro İmmobile gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Beşiktaş, yeni sezon planlamasını Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sürdürüyor.

Yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlayan Beşiktaş, 4 ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. A Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, geçen yıl yaz transfer döneminde takıma katılan Alex Oxlade-Chamberlain, Ante Rebic, Daniel Amartey ve 2020 yılından bu yana takımda yer alan İspanyol savunma oyuncusu Javi Montero ile yollarını ayıracak.

Kartal'ıın söz konusu 4 oyuncu ile kısa süre içerisinde ayrılık yaşaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN