Beşiktaş'ta mağlubiyetin faturası kesildi: Ocak ayında yollar ayrılıyor!

Beşiktaş'ta mağlubiyetin faturası kesildi: Ocak ayında yollar ayrılıyor!

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'a 4-0 mağlup olan Beşiktaş'ta moraller bozuk. Siyah-Beyazlılar lige ve UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde iyi bir performans göstermesine rağmen Hollanda ekibi Ajax'a karşı alınan 4-0'lık mağlubiyet tüm dengeleri bozdu. Alınan bu mağlubiyetin sonucunda kadronun kilit ismiyle yollar ayrılma noktasına geldi.

Yeni sezona etkili bir şekilde başlayan, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yüzler gülmüyor. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçında Hollanda ekibi Ajax ile karşılaşan Siyah-Beyazlılar rakibine 4-0 mağlup olmuş ve taraftarının tepkisine maruz kalmıştı. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yaptığı kadro değişikliği böyle bir skorun yaşanmasının en büyük sebebi olurken, takımda as oyuncuların alternatiflerinin olmaması yönetimi düşündürüyor. İyi bir transfer dönemi gerçekleştiren ve Hollandalı teknik adamın isteği doğrultusunda oyuncuları kadrosuna katan Beşiktaş, devre arasında yeni isimleri kadroya katmak için şimdiden çalışmalara başladı. Öte yandan Kartal'da Ajax'a karşı alınan 4-0'lık mağlubiyetin faturası kesildi.

onana.webp

Hollanda ekibi karşısında ilk 11'de başlayan Jean Onana'nın bekleneni veremediği için gönderilmesi gündemde. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un isteği doğrultusunda takımda kalan ve Salih Uçan gibi isimlerden daha fazla süre almasına rağmen istenilen performansı gösteremeyen Kamerunlu futbolcuyla yollar ayrılacak. Devre arası transfer döneminde kadrosuna takviyelerde bulunacak Beşiktaş'ta gönderilecek isimlerin başında Onana menajerine kendisine bir kulüp bulması için talimat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN