Beşiktaş 36 takımın mücadele ettiği Avrupa Ligi'nde ilk haftayı son sırada tamamladı

Beşiktaş 36 takımın mücadele ettiği Avrupa Ligi'nde ilk haftayı son sırada tamamladı

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sezona başarılı bir başlangıç yapan Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde beklentilerin altında kaldı. Kartal, Avrupa Ligi'ndeki ilk haftayı 36 takım arasında son sırada tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta karşılaşmasında Hollanda ekibi Ajax'ın konuğu olan Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, Hollanda ekibine karşı etkisiz bir görüntü ortaya koyarak rakibine 4-0 mağlup oldu. Deplasmandan farklı mağlubiyetle dönen siyah-beyazlı ekip, 36 takımın mücadele ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde ilk haftayı son sırada tamamlayarak beklentilerin altında kaldı.

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon ilk yenilgisini Hollanda devi Ajax karşısında aldı.

Hollanda'dan 4 gollük yenilgiyle dönen siyah-beyazlı ekip, Avrupa Ligi'nde ilk haftayı son sırada tamamladı. Kartal'ın patronu Giovanni van Bronkhorst, müsabaka sonrasında düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi:

"Biz çok kötüydük, onlar da çok iyiydi. Hiç iyi pozisyonumuz olmadı. Çok kötü bir maç oynadık. Ajax’a tehlike oluşturamadık. Bazı yanlış seçimlerimiz oldu. İstediklerimizi yapamadık. Ajax’a hediye verdik. Ajax, çok pres yaptı. Sol kanatta iyi değildik. Üst üste goller yedik. Orta sahada topları kaybettik. 55. dakikada aslında maç bitmişti. Ajax’a karşılık veremedik. Maç, çok erken bitti. Bunu beklemiyordum

İyi bir kadromuz var. Mustafa, en önemli oyuncularımızdan biri. Rotasyon da yapmak zorundayız. Mustafa iyi oynamadı. Gelişimi için bu önemliydi. Ajax’a karşı 45 dakika oynaması onun için büyük bir deneyim. Bunun faydasını göreceğini söyledim. Ajax’ın oyun stiline göre 2 tane 6 numaraya ihtiyacımız vardı. Onana antrenmanlarda çok iyi. Ona şans verdim. Kaybedince benim hatam. Oyuncuların nasıl hissettiğine bakıyoruz. Immobile’yi oynatmamaya karar verdim. Arkasında bir fikir vardı. Sonuç iyi değildi, bu da benim sorumluluğum. Rafa Silva’yı da dinlendirmek için çıkardım çünkü bir sonraki maçı düşünmeliyiz"

Avrupa Ligi'nde ilk hafta sonundan oynanan maçların ardından puan durumu şu şekilde

mac.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN