Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Gökhan Gönül'ü hedef aldı! "Beşiktaş'a imza atmadan saatler önce..."

Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Gökhan Gönül'ü hedef aldı! "Beşiktaş'a imza atmadan saatler önce..."

Sezon sonunda yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'nin eski yöneticisi, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Gökhan Gönül'ü hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

FURKAN UZUN

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk için yarışan Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminin unutulmaz ismi, Gökhan Gönül'ü hedef aldı. Sarı-lacivertli ekibin eski yöneticisinin Gökhan Gönül'e yönelik sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Aziz Yıldırım yönetiminde Asbaşkan olarak görev alan Şekip Mosturoğlu, gazeteci Atakan Kurt'un sorularını yanıtladı. Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'den ayrılış süreci hakkında açıklamalarda bulunan Mosturoğlu, sarı-lacivertli ekibin eski yıldızına yönelik sert ifadeler kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin eski yıldızının Beşiktaş'a transfer olmasına tepki gösteren Mosturoğlu, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transfer olarak büyük bir hataya imza attığını öne sürdü.

Şekip Mosturoğlu: Sahada müsabaka sonuçlansın ve hak eden finale kalsın | Goal.com Türkçe

Mosturoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Gökhan Gönül'ün son transfer sürecinin ilk gününden son gününe kadar şahidim. Çok dalgalanmalar oldu. Şimdi anlatmayayım. Neticede Fenerbahçeliler bizleri değil futbolcuları severek Fenerbahçe'yi sevdiler. Fenerbahçe'ye çok hizmetleri oldu. Çok dalgalanmalar oldu ve bence yanlış yaptı. Bayrak futbolcu olarak jübile yapmalıydı futbolu Fenerbahçe'de bırakmalıydı. İstese bize imza atabilirdi. Son ana kadar imza atabilirdi. Hatta Beşiktaş'a imza atmadan saatler önce konuşmuştuk. Gördüğümde içimde burukluk kalan bir futbolcu. Çünkü o kadar hizmet etmiş Fenerbahçe'ye. Rekor düzeyde. Olmadı yani. Talihsizlik."

Mosturoğlu'nun Gökhan Gönül'e yönelik sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN