Ataşehir’deki parka Eda Erdem ismi verilecek

Ataşehir’deki parka Eda Erdem ismi verilecek

Ataşehir Belediyesi bir parka A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem’in adını verecek. Yeniden düzenlenen parkın lansmanı, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in ev sahipliğinde ve Eda Erdem’in katılımıyla gerçekleşecek. Yaklaşık 5 bin metrekarelik parkın içerisinde bulunan voleybol sahasında ünlü voleybolcu için sürpriz bir çalışma da yapıldığı öğrenildi.

Gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla hareket eden Ataşehir Belediyesi, spor hayatında birçok başarıya imza atan Eda Erdem’in adını ilçedeki bir parka verecek.

Atatürk Mahallesi’nde bulunan parkın yenileme çalışmalarını gerçekleştiren Ataşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamlıyor.

Toplam alanı 4 bin 902 metrekare olan parkın içerisinde bulunan voleybol sahasına da ünlü voleybolcu için sürpriz bir çalışma yapıldı.

Vatandaşlara daha yeşil ve sağlıklı yaşam alanları sunma hedefiyle, yeni projelere imza atmaya devam eden Ataşehir Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Eda Erdem Parkı’yla bölgedeki spor altyapısını güçlendirecek.

Modern spor alanları ve çeşitli spor ekipmanlarıyla vatandaşlara hizmet verecek olan parkın içerisinde;

  • voleybol sahası,
  • yürüme-koşu parkuru,
  • açık hava spor alanları,
  • çocuk oyun alanı,
  • süs havuzu,
  • dinlenme ve oturma alanları,
  • piknik alanları ile köpek gezdirme alanı da yer alıyor.

Atatürk Mahallesi’nde Dicle ve Fırat caddelerinin kesişiminde bulunan Eda Erdem Parkı’nın açılışı, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in ev sahipliğini yapacağı lansman törenine, A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem de katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN