Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı....

Abdullah Avcı'nın vazgeçilmeziydi! Trabzonspor'da sürpriz ayrılık: Yeni durağı herkesi şaşırttı....

Yeni sezonda şampiyonluğa oynamayı hedefleyen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezon transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan kadrosunu güçlendirmeye çalışan Karadeniz ekibi, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Bu doğrultuda bordo-mavili ekipteki ilk ayrılık belli oldu.

Yeni sezonda hayata geçmesi beklenen yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yabancı oyuncusu sayısını azaltmayı planlayan Karadeniz ekibinde hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin, Mısırlı yıldızı Trezeguet ile yollarını ayırması bekleniyor.

Takıma katıldığı günden bu yana Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi haline gelen golcü oyuncunun yeni durağı büyük oranda belli oldu.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli, Trabzonspor'un Mısırlı golcüsü Trezeguet'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Arap ekibinin Mısırlı golcü için bordo-mavili ekibe kısa süre içerisinde resmi teklif yapması bekleniyor.

Trezeguet: Başarıya odaklandım - Son Dakika Haberleri

29 yaşındaki golcü oyuncunun geçtiğimiz günlerde Mısır basınına yaptığı açıklamada ülkesine dönebileceğini ve ayrıca Arabistan'dan da teklifler aldığını açıkladığı belirtildi. Anthony Nwakaeme'nin takıma katılmasıyla bordo-mavili ekibin Trezeguet ile vedalaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

2022 yılının yaz transfer döneminde 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Mısırlı golcü, bordo-mavili forma altında 69 karşılaşmada 24 gol 16 asiste imza attı. 29 yaşındaki golcü oyuncunun güncel piyasa değerinin 8.5 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN